Termeni si conditii de utilizare ciprux.ro

Aceasta sectiune cuprinde doua segmente principale:

1. Se refera la conditiile de utilizare a produselor turistice

2. Se refera la conditiile de utilizare a informatiilor aparute pe acest site. La randul sau sectiunea conditii de utilizare a informatiilor din site contine trei capitole:
2.1 Utilizare
2.2 Drepturi de proprietate
2.3 Politica de confidentialitate

1. Conditii de comercializare a produselor concepute si operate de catre agentie

Informatii
Informatii detaliate despre produsele publicate se pot obtine telefonic, la sediul nostru sau la sediile distribuitorilor autorizati. Brosurile si alte materiale publicitare se distribuie in mod gratuit la simpla solicitare la sediile mentionate sau pot fi expediate prin posta. Unele informatii publicate pot suferi modificari.

Rezervari
Pentru produsele publicate in acest catalog rezervarile se fac la sediul agentiei, sau direct pe internet la www.ciprux.ro. Rezervarile se fac pe baza bonului de comanda conform OMT nr 69/28.01.2003 pentru produsele “la cerere” si in baza contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice pentru produsele unde dispunem de alocatii. La efectuarea rezervarii clientul va achita un avans de minimum 30% din contravaloarea serviciilor comandate.

Confirmari
Pentru produsele unde dispunem de alocatii (circuite, sejururi) confirmarea se face instantaneu, prin sistemul propriu de rezervari. Pentru produsele “la cerere” confirmarea serviciilor se face in maximum 48 ore de la primirea comenzii. Confirmarea locurilor la excursii se face in ordinea inscrierilor.

Pret
Preturile din prezentul catalog sunt exprimate in euro si includ serviciile mentionate, comision, TVA. Conform legislatiei actuale TVA-ul aferent serviciilor externe se exprima numai la comision. Preturile publicate in brosura pot suferi modificari ulterioare in conditiile majorarii costurilor de transport, inclusiv costul carburantului, a majorarii taxelor aeroportuare, a taxelor de turist, a cursului de schimb valutar aferent pachetului de servicii.

Servicii neincluse. Optionale
Serviciile neincluse in pret se vor achita inainte de plecare sau la fata locului. Programele optionale nu sunt obligatorii si se pot rezerva si achita fie inainte de plecarea in excursie fie la fata locului direct reprezentantilor agentiei.

Plata serviciilor
Se poate face integral sau in 2- 3 rate, finalizata cu minimum 20 zile inainte de plecare. Serviciile pot fi achitate in euro, usd sau lei la cursul interbancar. In cazul platii in lei poate aparea un coeficient de risc valutar de pana la 3%. Platile se pot face numerar, transfer bancar, cec, carte credit.

Anularea calatoriei
Turistul poate renunta in orice moment in baza unei cereri scrise la serviciile contractate. In functie de termenul de renuntare agentia va aplica penalizarile prevazute in contract si specifice fiecarui produs in parte. Pentru a evita plata acestor penalizari in cazurile de forta majora (imbolnavire, deces, pierderea documentelor, accidente) se recomanda incheierea unei polite de asigurare storno (2,5% din pretul excursiei).

Transferul calatoriei
În cazul în care turistul nu poate sa participe la calatoria turistica, acesta poate sa cesioneze contractul unei terte persoane care indeplineste toate conditiile prevazute în pachetul de servicii turistice contractat, cu obligatia de a anunta Agentia. Turistul care cedeaza pachetul sau de servicii, precum si cesionarul sunt responsabili in mod solidar la plata pretului calatoriei si a eventualelor costuri suplimentare aparute cu ocazia acestei cedari.

Formalitati de calatorie
Dupa achitarea integrala a serviciilor rezervate turistul primeste voucherul care va fi prezentat prestatorilor externi caruia ii este destinat. La trecerea frontierei turistii sunt obligati sa prezinte documentele personale de calatorie (pasaport-valabil min 6 luni), asigurarea medicala, sumele minime in valuta conform OG 144/2001. Pentru tarile care solicita viza turistica se vor depune documentele solicitate.

Asigurari
Turistul este asigurat pentru riscul de insolvabilitate si/sau de faliment al Agentiei la Societatea de Asigurare Astra S.A., cu sediul in localitatea Bucuresti, pana la concurenta sumei de 50.000 USD.

2. Conditii de utilizare a informatiilor din site:
2.1 Utilizare:
2.1.1 Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu aceste Conditii de Utilizare

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si Ciprux Agency T&C S.R.L. sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

2.1.2 Proprietatea Continutului
Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand fara limitare toate textele si imaginile ("Continut") care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Ciprux Agency T&C S.R.L. sau al altora cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a Ciprux Agency T&C S.R.L. sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului "Continutului". De asemenea, va informam ca Ciprux Agency T&C S.R.L. isi va asigura si impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale.

2.1.3. Utilizarea Site-ului
Ciprux Agency T&C S.R.L. acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:
• puteti descarca Continutul, insa doar pentru folosul personal si necomercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut;
• Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul in scris al Ciprux Agency T&C S.R.L.;
• Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. Ciprux Agency T&C S.R.L. va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii Ciprux Agency T&C S.R.L. sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului;

2.1.4. Confidentialitate
Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

2.1.5. Lipsa garantiilor
INTREGUL CONTINUT AL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT "CA ATARE" FARA A SE OFERI NICI O GARANTIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA.

2.1.6. Exonerarea de Raspundere
UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE IN TOTALITATE PE CONTUL DUMNEAVOASTRA. CIPRUX AGENCY T&C S.R.L. SI SOCIETATILE SALE AFILIATE, FUNCTIONARII, DIRECTORII, AGENTII SAU ORICE ALTA PARTE IMPLICATA IN CONCEPEREA, PRODUCEREA SAU OFERIREA SITE-ULUI NU SUNT RASPUNZATOARE PENTRU DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE, DE ORICE NATURA, CE AR REZULTA DIN SAU IN LEGATURA CU UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI SAU. CIPRUX AGENCY T&C S.R.L. NU ISI ASUMA NICI O RESPONSABILITATE SI NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU NICI O DAUNA SAU VIRUSI CARE AR PUTEA SA VA INFECTEZE COMPUTERUL SAU ALTE BUNURI IN URMA ACCESARII SAU UTILIZARII ACESTUI SITE, SAU DESCARCARII ORICARUI MATERIAL, INFORMATII, TEXT, IMAGINI VIDEO SAU AUDIO DE PE ACEST SITE.

2.1.7. Link-uri pe site-urile unei terte parti
Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat Ciprux Agency T&C S.R.L. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Ciprux Agency T&C S.R.L. nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Ciprux Agency T&C S.R.L. isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:
• Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
• Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
• Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
• Nu ofera o securitate adecvata;
• Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau
• Sunt licentioase sau calomnioase.
De asemenea, Ciprux Agency T&C S.R.L. nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea Ciprux Agency T&C S.R.L.

2.1.8. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare
Ciprux Agency T&C S.R.L. poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.

2.1.9. Legislatie aplicabila si Jurisdictie
Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.
Copyright © 2002 Ciprux Agency T&C S.R.L. Toate drepturile rezervate.

2.2. Drepturi de proprietate intelectuala
2.2.1. Informatii generale

Toate materialele folosite in acest site sunt proprietatea Ciprux Agency T&C S.R.L., cu toate drepturile rezervate. Toate materialele sunt destinate numai utilizarii in scop personal si fara caracter comercial.Termenii si conditiile prevazute in acest document, cat si in orice alt act normativ, lege sau regulament care se aplica si guverneaza acest site, Internetul sau World Wide Web se aplica tuturor utilizatorilor acestui site.Ciprux Agency T&C S.R.L. a creat si mentine acest site pentru informarea, educarea si comunicarea utilizatorilor. Utilizatorii pot descarca materialele aparute in continutul site-ului numai pentru utilizarea acestora in scop personal, cu conditia ca utilizatorul sa respecte drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la aceste materiale. Utilizatorilor le este interzis sa distribuie, modifice, transmita, refoloseasca pentru uz public sau comercial orice material continut in acest site fara permisiunea scrisa prealabila a Ciprux Agency T&C S.R.L. Accesul si utilizarea acestui site se supun urmatorilor termeni si conditii precum si tuturor legilor sau actelor normative care guverneaza acest tip de activitate. Prin accesarea si navigarea prin acest site, utilizatorul accepta fara nici o conditie sau restrictie Termenii si Conditiile, si de asemenea declara ca accepta ca orice alta intelegere anterioara dintre utilizator si Ciprux Agency T&C S.R.L. avand un obiect similar celui reglementat prin prezentii Termeni si Conditii este inlocuita prin acceptarea prezentilor Termeni si Conditii.

2.2.2. Termeni si conditii
1. Orice material ce poate fi vazut sau citit in continutul acestui site trebuie considerat a fi protejat prin drepturi de proprietate intelectuala, in afara cazurilor in care se specifica in alt mod, si nu poate fi folosit decat in conditiile prevazute in acest document sau in alt text din site fara a avea permisiunea prealabila scrisa a Ciprux Agency T&C S.R.L.. Ciprux Agency T&C S.R.L. nu garanteaza ca utilizarea facuta personal de utilizator a materialelor din acest site nu aduce prejudicii drepturilor unor terte parti care nu sunt afiliate sau detinute de Ciprux Agency T&C S.R.L.
Ciprux Agency T&C S.R.L. declara ca a luat toate masurile posibile pentru a introduce si a mentine la zi informatiile continute in site. Ciprux Agency T&C S.R.L. nu garanteaza acuratetea acestora. Ciprux Agency T&C S.R.L. nu isi asuma nici o raspundere pentru nici o eroare sau omisiune cuprinsa in continutul acestui site.
3. Utilizarea si navigarea pe acest site se face pe propria raspundere a fiecarui utilizator. Nici Ciprux Agency T&C S.R.L. precum si nici unul dintre directorii, angajatii, personalul afiliat Companiei, personalul agentiilor angajate de Companie si de asemenea nici o parte implicata in crearea, producerea sau mentinerea site-ului nu sunt responsabile pentru nici un fel de prejudicii directe, indirecte, accidentale, sau ca urmare a unei consecinte determinate de utilizarea sitului care ar putea aparea in urma accesarii sau utilizarii acestui site. Fara a ne limita la cele de mai sus, intregul continut al acestui site va este furnizat "ca atare" fara a se acorda nici un fel de garantie, expresa sau implicita in acest sens.
Ciprux Agency T&C S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate si nu poate fi tinuta responsabila pentru nici un tip de prejudicii sau virusi informatici care pot infecta calculatorul sau un alt bun al utilizatorilor ca urmare a accesarii, utilizarii sau navigarii in cadrul acestui site sau in ceea ce priveste descarcarea de pe site a oricaror materiale, informatii, texte, imagini, materiale video sau audio.
4. Orice informatii sau materiale transmise catre site prin posta electronica sau in alt mod vor fi considerate ca fiind neconfidentiale si fara a fi protejate de drepturi intelectuale cu exceptia datelor personale ale utilizatorilor acestui site care se vor supune Politicii de Confidentialitate a acestui site. Orice informatie transmisa sau dispusa in mod voluntar pe site devine proprietatea Ciprux Agency T&C S.R.L. sau a societatilor afiliate acesteia si va putea fi utilizata in orice scop dorit de Companie cu respectarea legislatiei in vigoare. Mai mult, Ciprux Agency T&C S.R.L. poate utiliza fara nici un fel de restrictii orice idee, concept, know-how sau tehnici continute in orice comunicare transmisa in mod voluntar de orice utilizator catre site, in orice scop ar fi fost facuta. In cazul in care aveti o idee noua, o sugestie sau o propunere catre Ciprux Agency T&C S.R.L. va rugam sa n-o faceti publica prin trimiterea acesteia pe site, va rugam ca in acest caz sa trimiteti o scrisoare catre compania noastra Ciprux Agency T&C S.R.L. si veti fi contactat daca ideea dumneavoastra va fi considerata interesanta. Prin utilizarea acestui site, utilizatorul poate transmite si/sau Ciprux Agency T&C S.R.L. poate colecta anumite informatii cu caracter tehnic pentru orice scop ar considera necesar.
5. Imaginile persoanelor sau ale locurilor prezentate in acest site sunt fie proprietatea Companiei sau folosite cu permisiune de catre Ciprux Agency T&C S.R.L.. Utilizarea acestora de catre orice utilizator sau de catre orice persoana autorizata de acesta este interzisa, in afara cazurilor specifice prevazute prin acesti Termeni si Conditii sau a altor cazuri in care permisiunea expresa de folosire a fost prevazuta in continutul site-ului.
6. Marcile inregistrate, siglele, sau sloganele (general definite ca "Marci Inregistrate") din continutul site-ului sunt marci inregistrate si neinregistrate ale Ciprux Agency T&C S.R.L. si ale altora. Nimic din continutul site-ului nu va putea fi interpretat ca acordand implicit, prin derogare sau in alt fel, orice licenta sau drept de a folosi oricare dintre marcile inregistrate prezentate pe site fara aprobarea scrisa a Ciprux Agency T&C S.R.L. sau a tertei parti care detine drepturile asupra marcii inregistrate prezentate pe site. Utilizarea unei Marci ce apare si este folosita pe acest site sau oricare continut al acestui site, in tot sau in parte, este strict interzisa, in afara exceptiilor prevazute in acesti Termeni si Conditii.
7. Ciprux Agency T&C S.R.L. nu a revizuit nici unul din site-urile care sint conectate (linked) cu acest site si nu este responsabila de continutul nici unui site din afara site-ului care face obiectul acestor Termeni si Conditii. Accesul la site-ul acesta, la paginile externe sau la oricare alt site se face pe riscul personal al utilizatorului si fara permisiunea Ciprux Agency T&C S.R.L.
8. Desi Ciprux Agency T&C S.R.L. poate monitoriza periodic discutiile, chat-ul, mesajele, transmiterile, forumurile de discutii si altele asemenea apartinand acestui site, Ciprux Agency T&C S.R.L. nu are totusi nici o obligatie de a indeplini aceasta activitate, si nu isi asuma nici un fel de responsabilitate sau obligatie legata de continutul unor astfel de mesaje, precum si nici fata de orice informatie eronata, defaimatoare, insultatoare, falsa, fata de nici o omisiune, fata de orice informatii cu caracter obscen, pornografic, profanator, periculos ce poate exista la un moment dat in orice informatie localizata pe site. Utilizatorilor le este strict interzis sa posteze sau sa transmita pe site orice material ilegal, ce contine amenintari, materiale cu caracter defaimator, obscen, pornografic, scandalos sau orice alt material care poate constitui sau incuraja o fapta ce ar putea fi considerata infractiune, precum si orice materiale ce ar putea da nastere la raspundere civila sau care sa incalce in orice mod legea.
9. Ciprux Agency T&C S.R.L. poate modifica acesti Termeni si Conditii in orice moment. Utilizatorii sunt raspunzatori de luarea la cunostinta si de conformarea cu oricare si toate noile prevederi ce pot aparea in Termenii si Conditiile acestui site.
Copyright © 2002 Ciprux Agency T&C S.R.L. Toate drepturile rezervate.

2.3. Politica de confidentialitate
2.3.1. Informatii General

Ciprux Agency T&C S.R.L. respecta dreptul la intimitate si viata privata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest site si, de asemenea, Ciprux Agency T&C S.R.L. respecta si se conformeaza cu toata legislatia in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal. Aceasta politica defineste informatiile pe care Ciprux Agency T&C S.R.L. le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate. Acest document va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cind vizitati site-ul www.ciprux.ro

2.3.2. Protectia Datelor cu caracter personal
Ciprux Agency T&C S.R.L. nu va colecta nici o informatie sau data care permite identificarea, persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa, numar de telefon sau adresa de posta electronica - "Date Personale") pe nici unul din site-urile Companiei in afara cazului in care aceste informatii ne sunt oferite in mod voluntar de catre utilizatorii site-ului. Aceasta furnizare voluntara de informatii va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Ciprux Agency T&C S.R.L. in conformitate cu termenii prezentei Politici de Confidentialitate. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru, prin contactarea noastra la adresa office@ciprux.ro. Daca doriti sa va actualizati datele personale ne puteti contacta la adresa mai sus mentionata.
Atunci cand ne trimiteti datele cu caracter personal, Compania le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:
a. stocarea si procesarea acelor informatii care ne permit o intelegere mai profunda a nevoilor consumatorilor sau modul in care Compania poate imbunatati calitatea produselor sau serviciilor oferite;
b. Compania (sau persoana juridica imputernicita de catre Companie sau un tert care actioneaza in numele Companiei in cazul unor actiuni promotionale) poate utiliza informatia furnizata pentru a intra in contact cu dumneavoastra cu scopul de a raspunde unei solicitari a dumneavoastra sau ca sa va fie oferit un premiu pe care l-ati solicitat; si/sau
c. Compania poate furniza unei terte parti informatii generale, dar nu individuale, despre vizitatorii sau utilizatorii site-urilor Companiei (date statistice).
Compania nu intentioneaza acum sau in viitor sa vanda, inchirieze sau sa comercializeze date cu caracter personal ale utilizatorilor acestui site unei terte parti.
Cu toate acestea, Ciprux Agency T&C S.R.L. nu va fi raspunzatoare in cazul in care date cu caracter personal care sunt furnizate in mod voluntar in sesiuni de discutii (chat), schimburi de mesaje electronice, forumuri de discutii, sau altele asemenea ce au loc pe acest site ar putea fi folosite de terti pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate.

2.3.3. Minori
Ciprux Agency T&C S.R.L. nu are nici o intentie sa colecteze date cu caracter personal de la persoane fizice minore. Oriunde va fi cazul si oricand va considera necesar, Compania va oferi instructiuni in mod specific minorilor pe acest site de a nu furniza astfel de date personale si/sau va lua masuri necesare de a asigura existenta consimtamantului parintilor sau tutorelui legal in cazul unor astfel de furnizari de date personale.
Parintii sau tutorii legali trebuie sa cunoasca faptul ca Politica de Confidentialitate guverneaza utilizarea de catre Ciprux Agency T&C S.R.L. a datelor personale, dar ca toate datele furnizate voluntar de catre minori in sesiuni de conversatii electronice (chat), mesaje electronice (e-mail) sau forumuri de discutii ar putea fi utilizate de catre terte persoane in a genera mesaje nesolicitate. Ciprux Agency T&C S.R.L. recomanda tuturor parintilor si/sau tutorilor legali sa informeze si sa instruiasca minorii cu privire la utilizarea responsabila si in siguranta a datelor personale in momentul folosirii Internet-ului.

2.3.4. Informatii suplimentare care se colecteaza automat
In anumite situatii, Ciprux Agency T&C S.R.L. poate colecta in mod automat (deci nu prin inregistrare voluntara) informatii cu caracter tehnic si nu datele de identificare ale utilizatorului, in momentul accesarii unui site al Ciprux Agency T&C S.R.L.. Acest tip de informatie tehnica poate fi, dar nu se reduce la: tipul de browser Internet folosit, sistemul de operare al computerului personal folosite de utilizator sau denumirea domeniului sau a gazdei domeniului din care utilizatorul s-a conectat la site-urile Ciprux Agency T&C S.R.L.

2.3.5. Informatii stocate automat de computerul dumneavoastra - Cookies
In momentul accesarii unuia site-ului www.ciprux.ro, Ciprux Agency T&C S.R.L. poate stoca un volum de informatie in computerul dumneavoastra. Aceasta informatie este in forma de "cookie" sau un fisier de date similar cu acesta si acest lucru ne poate ajuta pe noi in mai multe moduri. Acest "cookie" ajuta Ciprux Agency T&C S.R.L. sa construiasca si sa rafineze continutul site-ului in functie de interesele si preferintele utilizatorilor.
In structura fiecarui browser Internet exista posibilitati de a sterge "cookies" de pe hard-drive, de a bloca primirea de "cookies" sau de a primi un mesaj in momentul in care un "cookie" este stocat in calculatorul dumneavoastra. Va recomandam sa studiati instructiunile de utilizare ale browser-ului Internet pe care il utilizati sau comanda "help screen" pentru o mai buna intelegere si utilizare a acestor functii.

Sfarsitul sectiunii Termeni si conditii